Готуємо смажені зелені помідори
Інгредієнти
зелених помідор – 500 г | |
часнику – 2-5 зубців | |
сік лимона – 1/2 лимона | |
рафінована рослинна олія – трохи | |
сіль – за вксусу | |
авокадо – 1 плід | |
зелень – кілька гілочок |
Сьогодні приготуємо дуже незвичайний теплий салат – зелений, зі смажених помідорів і авокадо.
Покроковий рецепт
Приготування смажених зелених помідорів:
Зелені помідори (бажано без почервонінь) нарізати часточками або кільцями.
Часник почистити, видавити через чеснокодавку або дрібно порізати.
Обсмажити часник на олії до золотистого кольору, закинути помідори. Смажити ще 10 хвилин. За смаком додати сіль, спеції. Зняти з вогню.
Авокадо почистити, видалити кісточку, нарізати невеликими кубиками. Обов’язково збризнути лимонним соком, інакше потемніє.
Змішати авокадо з смаженими помідорами. Додати дрібно рубану зелень. Подавати теплий салат до столу.