Тісто на тістечка Капкейк

Тісто на тістечка Капкейк – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Хочете приготувати знамениті американські капкейки? Легко.

Інгредієнти

Вершкове масло – 130 р.
Борошно – 210 р.
Яйця – 3 шт.
Розпушувач – 1,5 ч. л.
Сіль – Щіпка
Цукор – 140 р.
Молоко – 70 р.
Ванілін – дрібку

Як приготувати Тісто на тістечка “Капкейк”

Приготувати найвідоміші тістечка “капкейк”, якими рясніє весь інтернет, виявляється не так вже й складно. А популярні вони так із-за своєї оригінальної подачі – індивідуальний тортик для однієї людини. Як і в справжньому великому торті найважливішу роль грає сам бісквіт, який повинен бути соковитим, смачним і самодостатнім. Готуючи за нашим рецептом ви переконаєтеся, що смачніше і простіше десерту ви раніше не зустрічали.

Покроковий рецепт


Вершкове масло необхідно підготувати заздалегідь, щоб воно стало м’яким і податливим. Викладаємо його в миску і засипаємо цукром. Міксером збиваємо, щоб масло побіліло і стало пишним.


Яйця також заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони не були холодними і по одному в водимо до маслу. Розбили яйце, міксером гарненько вмешали і тільки потім вводимо наступне.


В окремій мисці змішуємо сіль, борошно і розпушувач для тіста, перемішуємо ложкою так, щоб розпушувач рівномірно розподілився в борошні. По столовій ложці вводимо суху суміш до масляної, чергуємо з молоком. Молоко повинно бути теплим, але не гарячим. Перемішуємо, молоко повинно бути останнім інгредієнтом, що додається в тісто.


Заздалегідь потрібно розігріти духовку, не більше 170 градусів. У спеціальну форму для капкейків викладаємо паперові капсули, якщо такої форми немає, можна просто придбати паперові капсули з зміцненням, їх можна просто поставити на деко. Заповнюємо форми тісто, трохи більше половини і відправляємо готується. На приготування піде близько 20 хвилин, перевірити зубочисткою.

Тісто виходить дуже ніжним вершковим, розсипчастим і неймовірно смачним! Щоб ці маленькі кексики перетворилися в справжні святкові тістечка, потрібно вирізати серцевину, залити улюблену начинку і зверху прикрасити стабільним, щільним кремом.