Томатний суп з консервованим горошком

Томатний суп з консервованим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Томатний суп з консервованим горошком

Інгредієнти

Помідори – 1 кг
Зелений горошок консервований – 1 банка
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Картопля – 3 шт.
Часник – 5-6 зубчиків

Як приготувати Томатний суп з консервованим горошком

Я дуже люблю овочеві супи – одні овочі і ніяких додаткових інгредієнтів у вигляді м’яса або круп. Вони виходять дуже смачними, корисними і легко засвоюваними для організму. І в теж час цілком поживними, якщо робити їх досить густим. Особливо люблю томатні супи, адже вони мають свій особливий смак з легкою кислинкою, яка не дає супу здаватися непоказним стравою, а стравою ресторанного типу

Покроковий рецепт

1. Помідори помити, нарізати шматками, скласти в чашу блендера. Туди ж додати нарізаний базилік. Перемолоти.


2. Цибулю, картоплю і моркву помити, очистити. Цибулю нарізати четвертинками, картоплю кубиками, моркву кільцями.

3. На дно каструлі налити рослинне масло, всипати цибулю і злегка обсмажити. Потім додати видавлений через чеснокодавку часник. Ще трохи обсмажити.

4. Влити томатну масу в каструлю. Додати води до країв. Всипати всі овочі, крім горошку. Посолити, поперчити. Варити 30 хвилин. Після закінчення цього часу всипати консервований горошок і варити ще 10 хвилин.

5. Суп вийшов дуже густим, насиченим і дуже поживним. Тарілочка такого супу наситить вас без всякого другого блюда.