Томатний суп з рисом і мясними фрикадельками

Томатний суп з рисом і мясними фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, почнемо готувати!
Дістаємо фарш і укладаємо його в глибоку миску. У фарш додаємо панірувальні сухарі. Солимо й додаємо перець за смаком. Після перемішуємо. З отриманого фаршу сформувати невеликі кругляш-фрикадельки.

Беремо помідори. Укладаємо їх також в глибоку миску. Накипятим воду і окропом ошпарим їх. Знімемо з них шкіру. Готово!

Далі дістаємо форму від блендера. У неї викладаємо очищені від шкірки помідори. За допомогою блендера подрібнюємо помідори. Ріпчасту цибулю дрібно наріжемо на досці. Беремо сковороду. На сковорідці підсмажимо поросяти, ягняти цибулю на невеликій кількості рослинного масла.

Дістаємо каструлю. У неї приблизно два, а краще два з половиною літри води. Її ставимо і доводимо на плиті до кипіння. У окріп засипаємо рис. Вода повинна знову закипіти і в цей момент потрібно в неї закинути кругляш з фаршу. Варимо приблизно 5 хвилин додаємо помідорну масу.

Після чого додаємо підсмажену ріпчасту цибулю. Солі і перчимо за смаком і продовжуємо варити до повної готовності рису.

Поки вариться суп потрібно придушити часник. Коли суп з рисом і фрикадельками буде готовий додамо чавлений часник і знімаємо з плити – настоятися на півгодинки.

Наріжемо дрібно зелень. Через півгодини розливаємо суп з рисом і фрикадельками по тарілочках і посипаємо його зеленню.