Прості в приготуванні і оригінальні тости з чорного хліба з авокадо і редисом
Інгредієнти
чорний хліб – 4 шматочка | |
редис (сорт кавунова редька) – 2 шт. | |
авокадо – 1/2 плоду | |
кунжутне насіння – 1/2 ч. ложки | |
спеції – за смаком | |
масло – 1 ст. ложка | |
лимонний сік – кілька крапель *щоб авокадо не потемніло |
Осінь – це час, коли пора щосили використовувати дари природи. Представлена закуска те, що потрібно! Бутерброди з авокадо і редисом
Покроковий рецепт
1. Чорний хліб наріжте шматочками. Кожен приправте спеціями і змастіть маслом. Надішліть підрум’янюватися в духову шафу.
2. Кавунову редьку або навіть звичайну редиску наріжте тонкими скибочками.
3. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, зніміть шкірку. Наріжте шматочками авокадо, додайте лимонний сік, спеції, подрібніть в блендері. (Якщо спілий авокадо, можна легко його розім’яти виделкою).
4. На кожну скибочку хліба викладіть пюре з авокадо. Зверху викладіть колечка редиски, присипте кунжутним насінням. Корисно і дуже смачно!