Тост з авокадо і редисом

Тост з авокадо і редисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прості в приготуванні і оригінальні тости з чорного хліба з авокадо і редисом

Інгредієнти

чорний хліб – 4 шматочка
редис (сорт кавунова редька) – 2 шт.
авокадо – 1/2 плоду
кунжутне насіння – 1/2 ч. ложки
спеції – за смаком
масло – 1 ст. ложка
лимонний сік – кілька крапель *щоб авокадо не потемніло

Як приготувати Тост з авокадо і редисом

Осінь – це час, коли пора щосили використовувати дари природи. Представлена закуска те, що потрібно! Бутерброди з авокадо і редисом

Покроковий рецепт

1. Чорний хліб наріжте шматочками. Кожен приправте спеціями і змастіть маслом. Надішліть підрум’янюватися в духову шафу.

2. Кавунову редьку або навіть звичайну редиску наріжте тонкими скибочками.

3. Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку, зніміть шкірку. Наріжте шматочками авокадо, додайте лимонний сік, спеції, подрібніть в блендері. (Якщо спілий авокадо, можна легко його розім’яти виделкою).

4. На кожну скибочку хліба викладіть пюре з авокадо. Зверху викладіть колечка редиски, присипте кунжутним насінням. Корисно і дуже смачно!