Тости по-французьки

Тости по-французьки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Для початку підготуємо фрукти: нарізаємо дрібно яблуко, грушу і половину апельсина.




Кладемо в сотейник фрукти, видавлюємо з половини апельсина сік, додаємо 2 ст. л. цукру і ставимо гаситися на повільний вогонь. Нехай вони нудяться, поки будемо готувати тости. Періодично помішуємо.

Нарізаємо булочки товщиною 1 див.



Збиваємо яйця з сіллю, цукром і молоком.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, зменшуємо вогонь на мінімум. Вмочуємо шматок булочки в яєчної суміші. Робити це потрібно швидко, так як булочка може розвалитися, пухке тісто.


Викладаємо шматочки на сковороду і обсмажуємо з двох сторін.

Обсмажені шматочки викладаємо на паперовий рушник і даємо жиру стекти.


Викладаємо тости на тарілку, зверху прикрашаємо фруктами, поливаємо сиропом. Можна посипати корицею і цукровою пудрою. Приємного апетиту.