Для початку підготуємо фрукти: нарізаємо дрібно яблуко, грушу і половину апельсина.
Кладемо в сотейник фрукти, видавлюємо з половини апельсина сік, додаємо 2 ст. л. цукру і ставимо гаситися на повільний вогонь. Нехай вони нудяться, поки будемо готувати тости. Періодично помішуємо.
Нарізаємо булочки товщиною 1 див.
Збиваємо яйця з сіллю, цукром і молоком.
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, зменшуємо вогонь на мінімум. Вмочуємо шматок булочки в яєчної суміші. Робити це потрібно швидко, так як булочка може розвалитися, пухке тісто.
Викладаємо шматочки на сковороду і обсмажуємо з двох сторін.
Обсмажені шматочки викладаємо на паперовий рушник і даємо жиру стекти.
Викладаємо тости на тарілку, зверху прикрашаємо фруктами, поливаємо сиропом. Можна посипати корицею і цукровою пудрою. Приємного апетиту.