Перемішуємо кокосову стружку з медом, маслом, соком лайма і молоком.
Перекручуємо всі інгредієнти в блендері.
З отриманої маси скачуємо кульки, всередину яких укладаємо горішок мигдалю. Для цього беремо мигдаль і навколо нього скачуємо цукерку.
Цукерки викладаємо на папір для випічки і прибираємо в морозилку на 15 хвилин.
Поки цукерки заморожуються розтопимо на водяній бані шоколад.
Дістаємо наші цукерки з морозилки і занурюємо по одній цукерці в гарячий шоколад. Дістаємо і укладаємо на тарілку. Тарілку з цукерками прибираємо в холодильник до застигання шоколаду.
У мене частину цукерок в шоколаді, а частина без. Цукерки смачні в будь-якому варіанті, просто без шоколаду вони будуть сильно кришитися.