Цукерки «Арбузики»

Цукерки «Арбузики» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Цукерки «Арбузики»

Незвичайний і яскравий десерт однозначно порадує ваших діточок. Він чудово прикрашати святковий стіл.
Знадобиться:
– 3 білих зефіру;
– 1,5 ст. л масла;
– барвник (зелений і червоний);
– пакетик повітряного рису.
Зефірки розберіть на половинки. Покладіть в каструльку вершкове масло, покришіть туди зефір. Грійте на середньому вогні. Зефірки повинні розплавитися.
Додайте зеленого барвника і товкачем гарненько розімніть масу. Вимкніть плитку і швиденько всипте маленький пакетик повітряного рису. Добре перемішайте.
Викладіть масу у вигляді кільця висотою 3 см і шириною також 3 см в завчасно змащену маслом (вершковим) форму діаметром 20-25 см.
Точно також приготуйте масу з червоним барвником. Заповніть серединку форми. Поставте форму на 40 хвилин в холодильну камеру. Потім вийміть часточку, розріжте ножем і вставте шпажки.