Тушковані котлети з курино-свинячого фаршу

Тушковані котлети з курино-свинячого фаршу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корисні котлети з курячим і свинячим фаршем прекрасні для дитячого меню, так як не смажаться, а тушкуються на сковороді.

Інгредієнти

Куряче філе – 2 шт. (~400 г)
Свинина – 500 гр.
Цибуля – 1 шт.
Орегано – 1 ч. л.
Сіль – за смаком
Чорний перець – за смаком та бажанням

Як приготувати Тушковані котлети з курино-свинячого фаршу

Котлети з фаршу асорті, приготовані на сковороді таким чином, що котлетки виходять не підсмаженими, а тушкованими. А отже, корисними і смачними. Тушковані котлети можна сміливо включити в дитяче меню!

Фарш я використовувала свинячий і курячий. Для ароматності додала трохи сушеного орегано.

Покроковий рецепт

1. М’ясо перемолоти на м’ясорубці у фарш разом з цибулею. Посолити, поперчити, додати орегано.

2 Гарненько перемішати, вибити, тоді м’ясо буде соковитішим.

3. Сформувати котлетки і викласти на сковороду. Готувати на олії на маленькому вогні, накривши кришкою. У такому разі котлети будуть трохи пускати сік, і як би не смажиться, а тушкуватися.
*Можна додати трохи води.

4. Смак котлет виходить не такий як у варені на пару, а більш насичений – схожий на смажені. Але зате такі котлети набагато корисніше, особливо для дітей.