Вафельний торт

Вафельний торт – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо наш простір.

Яйця розтерти з цукром. В цей час масло розтопити в мікрохвильовій печі, або в чашці на плиті, дати охолонути. До яйця з цукром додати остигле масло, щіпку солі.
В рецепті вказані інгредієнти на невеликий торт, якщо ви готуєте без дитини, їх кількість можна збільшити вдвічі.

Всипати борошно, поступово, щоб не утворилося грудок.

Все ретельно перемішати до однорідної маси.

Повинно вийти трохи рідший сметани, щоб тісто добре розтікається по вафельниці.


Вафельницю заздалегідь розігріваємо. Додатково змащувати її не потрібно. Випікаємо вафлі.


Для просочення торта потрібен крем. Його можна зробити заварним, а можна, в якості крему, використовувати сметану, змішану з цукром. Так виходить швидше, простіше і менш калорійне.
Склянка сметани змішати з половиною склянки цукру, масою змащуємо кожну вафлю. Прибираємо торт в холодильник на годину-півтора.

Коли вафлі стануть м’якими, дістаємо торт і прикрашаємо його.

В якості прикраси можна використовувати варену згущенку, топлений шоколад, горіхи, свіжі ягоди і фрукти, обмежень тут немає.

Приємного чаювання!