Вареники з яблуками і глодом

Вареники з яблуками і глодом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чудовий літній варіант всіма улюблених вареників з сезонними ягодами – яблуками і глодом. А східні спеції, такі як кориця і мускатний горіх зроблять їх смак просто незабутнім!

Покроковий рецепт

1. У кефір всипати соду і дати кефіру заграти.


2. У миску насипати борошно, влити кефір і додасть яйце. Посолити. Все добре вимішати. Накрити тісто рушником і дати постояти 40 хвилин.

3. В цей час готуємо начинку: яблука і глід помити, обсушити. З ягід видалити кісточки. Скласти в миску, додати цукор і спеції. Все перемішати. Якщо з’явиться сік, то злити.

4. Тісто розкачати невеликими джгутами і нарізати на шматки. Кожен шматок розкотити і начинити начинкою.


5. Такі вареники можна зварити не тільки у воді, але і на пару. Вони виходять пишними і ніжними.