Ватрушка по-королівськи (з сиру)

Ватрушка по-королівськи (з сиру) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Королевська ватрушка для найдорожчих і коханих осіб.

Інгредієнти

сир – 400-500 г
цукор – 200 г
курячі яйця – 4 шт
маргарин або вершкове масло – 150 г
борошно – 250 г

Як приготувати Ватрушка по-королівськи (з сиру)

Ще одне чудове блюдо з розряду «швидко і просто». Готується однозначно простіше звичайних здобних булочок з сиром, а за смаком ніжніше, ароматні, соковитіше. Цей пиріг просто тане у роті. Кількість інгредієнтів розрахована на приготування пирога у формі діаметром 24 див

Покроковий рецепт




Сир розтираємо з цукром. Додаємо до суміші яйця. З допомогою міксера перемішуємо сир, яйця і цукор в однорідну суміш.



Тепер приготуємо тісто. Для цього необхідно перетерти маргарин або вершкове масло з борошном в крихту. Натираємо масло на крупній тертці. Додаємо борошно до маслу поступово, рукою розтираємо суміш в крихту.

Беремо форму. На дно викладаємо половину тіста (крихти). Розрівнюємо.

Зверху виливаємо сирну начинку.

На начинку викладаємо частину тіста (крихти).

Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Коли пиріг готовий залишаємо його охолонути прямо у формі. Після того як ватрушка охолоне, пиріг розрізаємо на частини і подаємо до столу. Пиріг дуже смачний і коли ще трохи теплий, і коли постоїть в холодильнику.