Сир розтираємо з цукром. Додаємо до суміші яйця. З допомогою міксера перемішуємо сир, яйця і цукор в однорідну суміш.
Тепер приготуємо тісто. Для цього необхідно перетерти маргарин або вершкове масло з борошном в крихту. Натираємо масло на крупній тертці. Додаємо борошно до маслу поступово, рукою розтираємо суміш в крихту.
Беремо форму. На дно викладаємо половину тіста (крихти). Розрівнюємо.
Зверху виливаємо сирну начинку.
На начинку викладаємо частину тіста (крихти).
Ставимо пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Коли пиріг готовий залишаємо його охолонути прямо у формі. Після того як ватрушка охолоне, пиріг розрізаємо на частини і подаємо до столу. Пиріг дуже смачний і коли ще трохи теплий, і коли постоїть в холодильнику.