Вівсяні млинці (оладки) на молоці з медом.
Інгредієнти
Вівсянка – 1 чашка | |
Борошно – 1 чашка | |
Молоко – 1,5 склянки | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Мед – 2 ст. л. | |
Розпушувач – 2 ст. л. | |
Мускатний горіх – 1/2 ч. л. | |
Ваніль – 1 ст. л. | |
Сіль – 1/2 ч. л. | |
Рослинне масло – 30-40 г |
Я робив ці млинці всього пару разів, але вони настільки гарні, що я хочу поділитися цим рецептом з вами. Секретним інгредієнтом тут можу назвати лише мускатний горіх. Цей рецепт ідеально підходить для ранку! Прокинувшись, ви можете на швидку руку приготувати ці млинці. Відмінність їх полягає в тому, що вони вівсяні. Я легко приготував їх, і ви теж зможете, слідуючи цим рецептом. Перед готуванням лише переконайтеся, що всі інгредієнти свіжі, особливо це стосується порошку для випічки.
Покроковий рецепт
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Перемішайте разом овес, борошно, порошок для випічки, мускатний горіх і сіль.
У другій мисці використовуючи віночок, збийте молоко, масло, яйця, ваніль і мед.
Перемішайте ці дві суміші. Налийте тісто на розігріту змащену маслом сковороду. Як тільки на вашому млинці утворюються бульбашки, перевертайте млинець.
Підрум’яньте з іншого боку. Зніміть з вогню.
Подавайте, виклавши на тарілку вежею і полив солодким сиропом. Насолоджуйтесь!