Вугор, смажений в соєвому соусі

Вугор, смажений в соєвому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вугор – це смачна риба і ті, хто її недооцінюють не праві. Представляємо вам простий рецепт її приготування за лічені хвилини. Для цього вам знадобиться трохи продуктів.

Покроковий рецепт

1. Спочатку вугор необхідно очистити будь-яку іншу рибу і випатрати.

2. Після цього знадобиться філірувати тушку. Для цього голову відрізають, а тушку розрізають уздовж по хребту. З однією з сторін у вас повинен залишитися хребет, який ви витягуєте. Залишилися кісточки можна пощипати за допомогою пінцета, але їх не повинно бути багато.

3. Наступний етап – це паніровка. Борошно перемішайте з сіллю і занурте філе риби в ній (Для зручності філе риби можна розрізати на великі частини).

4. Сковороду прогрійте з оливковою олією. Викладіть вугор і обсмажте з двох сторін. Після, залийте рибу соєвим соусом і тушкуйте ще 10 хвилин до готовності.

5. Подавайте рибу з відварним рисом. Приємного апетиту!