Яблучний мармелад без цукру

Яблучний мармелад без цукру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити і нарізати яблука, можна взбразнуть лимонним соком, щоб колір не був темним. Але не обов’язково.
І відправляємо в мікрохвильову піч на 7-8 хвилин.
В цей час залити желатин гарячою водою.


Дістаємо з мікрохвильовки яблука, додаємо корицю, це по смаку і перебиваємо блендером до стану пюре.

Вмішати в яблучне пюре желатин з водою, щоб не було грудок.
Якщо не виходить, можна трохи підігріти, але не кип’ятити!

Заповнити форми нашої сумішшю і поставити в холодильник до повного застигання. Займе від 30 хвилин до години.
Виймаємо мармелад з форм, він досить солодкий, але можна і притрусити цукровою пудрою.
Приємного апетиту!