Яблучний пиріг на кефірі

Яблучний пиріг на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Яблука помити, очистити, видалити серцевину і порізати на скибочки. Дно форми для випічки змастити рослинним маслом і по колу викласти половину яблук.


2. У каструлі збити яйця, цукор і кефір. Додати борошно, погасити на неї соду оцтом, потім корицю і мускатний горіх. А тепер прийшов час нашого секретного інгредієнта – це абрикосові кісточки. Буквально пару таких штучок, розмелених в кавомолці, достатньо для того, щоб надати випічці неймовірний аромат мигдалю. Все із-за того, що в них міститься дуже корисна для здоров’я речовина – амігдалін. Все ще раз добре збити міксером.


3. На яблука у формі зверху вилити тісто. На верх тіста розкласти залишилися яблука. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.


4. Пиріг вийшов шалено смачним, вологим і з приголомшливим ароматом!