Прості інгредієнти: яйця, молоко, сир… трохи помідорів і вірменського лаваша.
Інгредієнти
Яйця – 2 шт. | |
Молоко – 1/4 склянки | |
Сіль, перець – за смаком | |
Сир твердий – 100 р. | |
Помідор – 1 шт. кілька часточок | |
Лаваш вірменський – 1 смужка |
Звичайна яєчня може виглядати більш апетитно, якщо її красиво подати. Незвичайний спосіб приготування допоможе здивувати ваших рідних. А якщо додати пікантні інгредієнти, наприклад слабосоленого лосося, то ця закуска і на святковому столі здивує ваших гостей незвичайною подачею і смаком!
Покроковий рецепт
Яйця розбиваємо в глибоку миску, додаємо молоко, сіль, перець (можна без перцю), збиваємо виделкою.
Розігріваємо сковороду з антипригарним покриттям, наливаємо трохи олії, наливаємо яєчну суміш на сковороду тонким шаром, посипаємо трохи тертим сиром, починаємо згортати рулет.
Повністю згортаємо, залишаємо на середині сковороди, наливаємо яєчну суміш на середину сковороди до рулету.
Кладемо смужку лаваша, , посипаємо сиром, загортаємо. Знову залишаємо рулет на середині і виливаємо суміш ще раз на середину сковороди.
Кладемо скибочки помідорів, посипаємо сиром, загортаємо в рулет.
Розрізаємо яєчний рулет з помідором на порційні шматочки, викладаємо на тарілку, прикрашаємо, подаємо. Можете додавати інші інгредієнти між шарами (риба, гриби, ковбаса). Приємного апетиту!