Кусочница – це смажений хлібець, залитий збитими яйцями.

Інгредієнти
| Яйця курячі – 4 шт. | |
| Молоко – 50 мл | |
| Білий хліб – 4 скибки | |
| Зелень – 1 ст. л. (дрібно нарубану) | |
| Сіль – за смаком |
Яєчня – що може бути простіше. Незліченна кількість рецептів, як простих варіантів, так і ускладнених. Пропоную вам свій рецепт – кусочница, тобто смажені грінки хліба, залиті омлетом.
Покроковий рецепт

Сковорідку змастити маслом і розігріти.
Взяти хліб, нарізати на невеликі порційні шматки і обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Взяти яйця (залежно від розміру яєчні, кількість яєць в рецепті ви можете поміняти), збити їх в мисці разом з сіллю, за бажанням додати зелень. Додати молоко і знову збити.

Залити цією сумішшю тільки що підсмажені грінки. Готувати на середньому вогні. Коли білок стане білим, яєчню можна знімати з вогню – вона вже готова.

Яєчню можна подавати до столу.
Приємного апетиту!
