Кусочница – це смажений хлібець, залитий збитими яйцями.
Інгредієнти
Яйця курячі – 4 шт. | |
Молоко – 50 мл | |
Білий хліб – 4 скибки | |
Зелень – 1 ст. л. (дрібно нарубану) | |
Сіль – за смаком |
Яєчня – що може бути простіше. Незліченна кількість рецептів, як простих варіантів, так і ускладнених. Пропоную вам свій рецепт – кусочница, тобто смажені грінки хліба, залиті омлетом.
Покроковий рецепт
Сковорідку змастити маслом і розігріти.
Взяти хліб, нарізати на невеликі порційні шматки і обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.
Взяти яйця (залежно від розміру яєчні, кількість яєць в рецепті ви можете поміняти), збити їх в мисці разом з сіллю, за бажанням додати зелень. Додати молоко і знову збити.
Залити цією сумішшю тільки що підсмажені грінки. Готувати на середньому вогні. Коли білок стане білим, яєчню можна знімати з вогню – вона вже готова.
Яєчню можна подавати до столу.
Приємного апетиту!