Яєчня з грінками

Яєчня з грінками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кусочница – це смажений хлібець, залитий збитими яйцями.

Інгредієнти

Яйця курячі – 4 шт.
Молоко – 50 мл
Білий хліб – 4 скибки
Зелень – 1 ст. л. (дрібно нарубану)
Сіль – за смаком

Як приготувати Яєчня з грінками

Яєчня – що може бути простіше. Незліченна кількість рецептів, як простих варіантів, так і ускладнених. Пропоную вам свій рецепт – кусочница, тобто смажені грінки хліба, залиті омлетом.

Покроковий рецепт

Сковорідку змастити маслом і розігріти.
Взяти хліб, нарізати на невеликі порційні шматки і обсмажити з обох боків до рум’яної скоринки.

Взяти яйця (залежно від розміру яєчні, кількість яєць в рецепті ви можете поміняти), збити їх в мисці разом з сіллю, за бажанням додати зелень. Додати молоко і знову збити.

Залити цією сумішшю тільки що підсмажені грінки. Готувати на середньому вогні. Коли білок стане білим, яєчню можна знімати з вогню – вона вже готова.

Яєчню можна подавати до столу.
Приємного апетиту!