Інгредієнти
Хліб чорний – 2 великих шматки (заводський) | |
Плавлений сир – 2 скибочки | |
Кріп – кілька гілочок | |
Картопля – 4 шт. (варений, дрібний) | |
Журавлина – 4 ягідки |
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 великих бутерброди. За основу можна взяти будь-чорний хліб, благо, зараз у магазинах можна знайти дуже багато видів. Ягідку бажано використовувати журавлину, так як вона надає ідеальну кислинку закуски і чудово поєднується з кількою. Закуска виходить ситним і прекрасно «йде» під горілочку ;-).
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Нарізати скибками чорний хліб. Викласти на нього плавлений сир.
Бутерброд розрізати по діагоналі.
Сир злегка присипати рубаним кропом.
Кільку почистити.
Викласти очищену кільку на сир.
На кожну шпажку одягнути по маленькій вареної обчищеної картоплі. Закріпити бутерброд.
Прикрасити бутерброд ягодою. Закусочні бутерброди готові. Можна подавати гостям. Приємного апетиту!