Два однакових дека з низькими бортиками застелити пергаментним папером, потім до двохсот градусів прогріти духовку.
Після цього присипати поверхню столу пшеничним борошном. Викласти на стіл злегка розморожене тісто, розгорнути його і присипати трохи борошном, розкачати зовсім небагато, рівномірно змастити збитим курячим яйцем.
Розрізати листкове тісто на широкі поперечні смуги, присипати з усіх боків частина заготовок сумішшю з кулінарного маку, солі і пармезану.
Іншу частину смужок можна обваляти в суміші з кунжутного насіння і кайенского перцю, далі кожну заготовку в посипання акуратно скрутити і перекласти на деко.
Як тільки смужками в посипання будуть заповнені обидва дека, прибрати заготовки приблизно на п’ятнадцять хвилин в холодильну камеру.
По закінченні, вищевказаного часу запікати смужки з пармезаном і кунжутним насінням приблизно п’ятнадцять хвилин в гарячій духовці.