Запечений стегенце з румяною скоринкою

Запечений стегенце з румяною скоринкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожений курячий окорочок промиваємо, потім швидко обсушуємо паперовим рушником. Перекладаємо курячий стегенце в миску, присипаємо сіллю за смаком і сумішшю мелених перчиком. Можна використовувати сушені пряні трави.

Додаємо майонез.

Викладаємо томатний соус.

Добре перемішуємо інгредієнти, залишаємо стегенце маринуватися хвилин на 20.

Форму, призначену для запікання страв, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо у форму стегенце.

Форму накриваємо фольгою. Ставимо стегенце запікатися на 30 хвилин у духовку (220 градусів). Фольгу прибираємо, запікаємо стегенце ще 15 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

При подачі рум’яний стегенце прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!