Запіканка з картоплі з фаршем

Запіканка з картоплі з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний ситний вечеря з картопляної запіканки з м’ясним фаршем.

Покроковий рецепт

Для приготування картопляної запіканки потрібні такі продукти: картопля, цибулю, фарш, сметана, твердий сир.


Картоплю порізати тоненькими кільцями, цибулю -півкільцями.




Тепер збираємо нашу запіканку. Форму змастити олією (якщо друг не виявилося, можна вершковим маслом). На дно викласти половину картоплі, посолити, поперчити. Зверху фарш (перед цим його посолити, поперчити і перемішати). На Фарш викладаємо підготовлений цибулю. (Якщо ви не любите смак цибулі, його можна залити окропом на 10 хвилин, він стане м’якше і присмак цибулі не буде відчуватися). На цибулю залишився картоплю.



Верх змастити сметаною. Я використовувала сметану всього 15%. Але можна використовувати і майонез, тоді запіканка буде жирніше. Посипати тертим сиром і поставити в духовку на 1 год.
При цьому через 30 хвилин потрібно накрити запіканку фольгою, для того що б сир наш не пригорів сильно. І до готувати ще 30 хвилин.


Запіканка готова.
Приємного апетиту!