Фаршировані перці з булгуром

Правильне, здорове харчування-закладає джерело сил для організму.
Ароматний фарширований перець з булгуром (крупа з пшениці) виходить ситним, але менш калорійним

Інгредієнти

Фарш курячий — 400г.
Фарш свинячий — 400 р.
Перець солодкий — 7шт.
Цибуля ріпчаста — 2шт.
Морква — 2шт.
Булгур — 60г.
Яйце — 1шт.
Часник — 2зуб.
Томатна паста — 2ст.л.
Сіль, перець — за смаком
П. масло — для смаження

Як приготувати Фаршировані перці з булгуром

Як приготувати для всієї родини, незважаючи на те, що ви плануєте схуднути!

Покроковий рецепт

1. Промиваємо необхідну кількість булгуру. Опускаємо в киплячу, підсолену воду і відварюємо до напівготовності

2.Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці

3.Змішуємо курячий і свинячий фарш.
Додаємо відварену булгур, дрібно порізану цибулю, моркву, яйце.
Солимо і перчимо нашу начинку.

4.У перців вирізаємо плодоніжку і насінну коробку. «Кришечки» від перців не викидаємо, вони нам знадобляться

5. Перець наповнюємо фаршем до країв. Укладаємо в каструлю і накриваємо «кришечками»

6.Готуємо заливку. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо в невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Додаємо натерту моркву, томатну пасту, сіль, спеції
Додати води і тушкувати 5 хв. на повільному вогні

7. До перцям додаємо отриману заливку і 2 зубчики часнику.
Заливка повинна покривати перці на половину. Якщо її мало, додайте води.
Закриваємо кришкою і тушкуємо 40 хв.


Ароматні готові перці!! Прикрашаємо зеленню і подаємо як самостійне блюдо.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Котлети курячі з кабачком