Котлети з яловичого фаршу соковиті і повітряні

Котлети з яловичого фаршу соковиті і повітряні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Саме основне – це вибір продуктів. Не шкодуйте часу один раз в тиждень присвятити закупівлі продуктів на тиждень. М’ясо, цибулю, часник, свіжа булочка, вода, сіль і чорний перчик.

Інгредієнти

Фарш яловичий – 500 гр. Я завжди вибираю для котлет яловичу шию
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Часник – 1-2 зубчики Можна взагалі не класти
Свіжа біла булочка – 50 гр. Якщо хліба багато, то котлети будуть пухкі і несмачні
Сіль – 0,5 г\л
Перець чорний мелений – 0,5 г\л
Рослинне масло – 1 ст\л

Як приготувати Котлети з яловичого фаршу соковиті і повітряні