Гнізда з м’яса і картоплі,запечені в духовці, стануть відмінною заміною звичним котлет. Це смачне, соковите і ситне блюдо. Гнізда під сирною шубою красиво виглядають на столі.
Інгредієнти
Яловичина (м’якоть) – 500 гр. | |
Свиняче сало – 150 гр. | |
Цибуля ріпчаста – 1 головка | |
Картопля – 4 шт. 1 шт. для м’ясного фаршу, 3 шт. для картопляної шуби | |
Хліб – 2-3 скибочки | |
Молоко – 0,5 ст. | |
Сіль – за смаком | |
Перець – за смаком | |
Яйце – 3 шт. 1 шт. в м’ясний фарш, 1 шт. тертий картопля, 1 шт. для соусу | |
Сметана – 1 ст. л. | |
Сир твердий – 120 гр. | |
Крохмаль картопляний – 2 ст. л. |