Курка з картоплею і яблуком на вугіллі

Час приготування: 60 хвилин

Картоплю, приготовану з душею… Ділюся з Вами невеликим рецептом приготування смачного і красивого страви на вугіллі.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Курка — 4 шматочка
Картопля — 7 шт.
Яблука — 1 шт.
Спеції — 3 щіпки
за смаком
Сіль — 2 щіпки

Як приготувати Курка з картоплею і яблуком на вугіллі

У давні часи люди готували для того, щоб не померти від голоду чи від паразитів яких-небудь, що мешкають в сирому м’ясі, наприклад. Але час у розвитку не варто, і зараз будь-який бажаючий підкріпитися, може це зробити в першій-ліпшій забігайлівці. Це, звичайно, можна і може бути цікавим коли-небудь, але адже приготування їжі – це такий процес, без якого людина не може бути людиною повною мірою.

Це творча складова, при якій приходить природне усвідомлення дійсності. Спробуйте їжу, приготовану «без душі», і що, Ви наїстеся? — Ні. А чому «ні»? – Тому що саме цікаве і смачне – це готування. І звичайно, Ви зі мною погодитеся, що цікаво не є – цікаво готувати, а самостійно приготовлену їжу є ще цікавіше (або взагалі нагодувати їй свого близької людини і отримати безліч позитивних емоцій у подяку за смачний обід), адже у кожного з Вас є в наявності плита. У одних електрична, інших – газова. І напевно, кожен обожнює за допомогою її втілювати свої унікальні задумки в життя, вкладаючи в них свої найпотаємніші бажання і кожну крупинку свого внутрішнього «Я». Але предки знали, що найсмачніша їжа – це їжа, приготована на відкритому вогні (або на вугіллі, майже те ж саме). Вогонь – це тепло, це жива енергія, це друг, з яким слід дружити. І тільки уявіть, наскільки хороша їжа, наповнена цією енергією.

Дивіться також:  Кукурудзяна каша з підливою з індичих сердечок

Так само, напевно, кожен з Вас чув такий вислів «Краса полягає в простоті». А що ж таке «простота»? – Це аскетизм. Ось я і ділюся, сьогодні з Вами невеликим рецептом приготування смачного і красивого страви на вугіллі, для якого знадобляться всього лише три інгредієнти: курка, приправлена сіллю і спеціями, картопля і яблуко. Отже, приступимо!

Покроковий рецепт

1

Для початку беремо курку, укладаємо її в необхідну посуд і приправляємо спеціями і сіллю.

2



Чистимо картоплю і ріжемо.

3


Укладаємо картоплю поверх курки. Солимо, посипаємо подрібненими сушеними травами і заливаємо водою.

4



Яблуко нарізаємо шматочками і прикрашаємо їм нашу страву. Закриваємо всі щільно фольгою.

5


Ставимо на готові вугілля (вогонь краще розвести раніше). Чекаємо на 30 хвилин (за цей час курка з картоплею відмінно приготуються). Готово!