Куряче мясо по генеральському

.

Інгредієнти

Куряча грудка — 1 кг (без кісток і без шкіри)
Яйця курячі — 2 шт.
Крохмаль кукурудзяний — 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю (або трохи більше)
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за смаком
Соєвий соус — 1/3 чашки
Часник — 5 зубчиків часнику, подрібненого
Імбир — щіпка імбиру (приблизно 2-3 столових ложки або по смаку)
Соус — 1/4 склянки соусу Хойсин (Hoisin)
Цукор — 2 столові ложки
Рисовий оцет — 2 столові ложки
Херес — 1 столова ложка хересу або білого вина (будь-якого)
Крохмаль кукурудзяний — 1 стакан
Рослинна олія — 2 столові ложки (для смаження)
Перець чилі — за смаком
Цибуля зелена — 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного
Брокколі — 1 качан, приготований на пару
Рис — 6 чашок (відварений)

Як приготувати Куряче м’ясо по генеральському

Це краще, що я пробувала в Іспанії! Хрустке, пряний, солодкуватий куряче м’ясо!
Запах від соусу – це що-то, а з броколі м’ясо – чарівно!
Прекрасне поєднання з розсипчастим рисом і зеленим цибулею.
Ви ще не зголодніли?

Покроковий рецепт

Збити яйця з сіллю, перцем і кукурудзяним крохмалем. Залити сумішшю курку і перемішати. Дати постояти 15 хвилин. Після – все пропустити через м’ясорубку, зробивши фарш. Приготувати соус. Перемішати часник, імбир, соус Hoisin, цукор, оцет і вино, і відкласти в сторону. Шматочки фаршу (брати по чуть-чуть), опустити сковороду з соняшниковою розпеченим маслом і смажити до готовності. Готове м’ясо вийняти за допомогою шумівки, виклавши на паперовий рушник. Повторити процес з іншим м’ясом.

Коли надлишки масла стечуть, закинути все м’ясо в іншу сковороду. Залити соусом, приготованим на початку і додавши за смаком чилі, перемішати. Готувати на повільному вогні, поки маса не загусне (повинна вийти глазур). Подавати з відварним розсипчастим рисом, брокколі і зеленою цибулею. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Ніжна курка з овочами, тушкована в сметані