Куряче мясо по генеральському

Куряче мясо по генеральському – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 кг (без кісток і без шкіри)
Яйця курячі – 2 шт.
Крохмаль кукурудзяний – 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю (або трохи більше)
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Соєвий соус – 1/3 чашки
Часник – 5 зубчиків часнику, подрібненого
Імбир – щіпка імбиру (приблизно 2-3 столових ложки або по смаку)
Соус – 1/4 склянки соусу Хойсин (Hoisin)
Цукор – 2 столові ложки
Рисовий оцет – 2 столові ложки
Херес – 1 столова ложка хересу або білого вина (будь-якого)
Крохмаль кукурудзяний – 1 стакан
Рослинна олія – 2 столові ложки (для смаження)
Перець чилі – за смаком
Цибуля зелена – 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного
Брокколі – 1 качан, приготований на пару
Рис – 6 чашок (відварений)

Як приготувати Куряче м’ясо по генеральському