.
Інгредієнти
Куряча грудка – 1 кг (без кісток і без шкіри) | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Крохмаль кукурудзяний – 1/4 склянки кукурудзяного крохмалю (або трохи більше) | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Соєвий соус – 1/3 чашки | |
Часник – 5 зубчиків часнику, подрібненого | |
Імбир – щіпка імбиру (приблизно 2-3 столових ложки або по смаку) | |
Соус – 1/4 склянки соусу Хойсин (Hoisin) | |
Цукор – 2 столові ложки | |
Рисовий оцет – 2 столові ложки | |
Херес – 1 столова ложка хересу або білого вина (будь-якого) | |
Крохмаль кукурудзяний – 1 стакан | |
Рослинна олія – 2 столові ложки (для смаження) | |
Перець чилі – за смаком | |
Цибуля зелена – 1 пучок зеленого цибулі, нарізаного | |
Брокколі – 1 качан, приготований на пару | |
Рис – 6 чашок (відварений) |