Курячі галушки (як приготувати)

В різних кухнях світу присутній рецепт галушок (або галушок). Галушки можуть йти як самостійне блюдо з підливою до будь-якого гарніру, так і з супом.

Інгредієнти

Куряча грудка — 300 г
Яйця курячі — 1 шт.
Білий хліб — окраєць
Сіль — за смаком
Мелений чорний перець — за бажанням
Спеції — за смаком
Зелень — жменя

Як приготувати Курячі галушки (як приготувати)

В різних кухнях світу присутній рецепт різних галушок (або галушок).

Галушки можуть бути прекрасним доповненням до будь-якого супу або просто до бульйону. Як друге блюдо, курячі галушки краще подавати з овочами або з соусом.

Покроковий рецепт

Грудку очистити від шкіри і кісток, нарізати на шматочки, подрібнити в блендері до стану фаршу. Додати яйце, сіль, перець мелений за смаком, розмочений м’якушка хліба і рубану зелень. Збити ще раз на блендері до досягнення однорідного стану.

За допомогою 2-х чайних ложок сформувати галушки (у вигляді овалу). Опустити їх в киплячу солону воду на 5-7 хвилин, поварити, вийняти, скласти в глибоку миску.

Готові галушки вживати в різні страви і за призначенням. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Плов з овочами в мультиварці