Сьогоднішній борщ без м’яса. Влітку я більше люблю такі от дієтичні і легкі супи.

Інгредієнти
| Вода – 2 літри | |
| Цибуля – 1 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Капуста – 300 г Це четвертинка качана | |
| Картопля – 500 г Приблизно 4 середніх картоплини | |
| Томатний соус – 1 ст. л. У мене Краснодарський на цей раз | |
| Буряк – 250 гр | |
| Розсипчастий бульйон – 1.5 ч. л. | |
| Рослинне масло для піджарки – на око | 
Цей рецепт підгледіла на одному з відвідуваних мною кулінарних сайтів і трохи модифікувала його під себе.
Покроковий рецепт

Ставимо воду закипати і відразу додаємо туди приправу. Я взяла розсипчастий курячий бульйон.

Шаткуємо капусту, нарізаємо невеликими кубиками (або іншим зручним способом) картоплю і відправляємо в каструлю.

Пасеруємо на одній сковороді дрібно порізану цибулю і крупно натерту моркву. У мене в морозилці вони завжди заготовлені в порційних пакетах, так виходить швидше. Готову зажарку теж відправляємо до бульончику.

У цю ж сковорідку кладемо буряк, нарізаний соломкою (я іноді купую вже готову) і томатну пасту. Готуємо на повільному вогні періодично помішуючи. Через 5 хвилин додаємо те, що вийшло до майже готового супчику.

Після введення останнього інгредієнта залишаємо каструлю під закритою кришкою доходити ще на 15 хвилин. Подаємо зі сметаною, прикрасити зеленню і підсолити за смаком. Супчик вийшов досить густий і дуже смачний!
