Оселедець на тостах. Закуска

Оселедець на тостах, здавалося б, найпростіше блюдо, проте воно має своєрідний смак.

Інгредієнти

Хліб чорний — .
Рослинне масло — .
Оселедець — слабосолона
Яйця перепелині — .
Оливки — .
Цибуля червоний — .

Як приготувати Оселедець на тостах. Закуска

Хрусткий хліб чудово поєднується зі слабосоленої атлантичної оселедцем. Ці два продукти чудово доповнюють один одного. У цій страві, як у приказці «з пісні слів не викинеш», – без будь-якого з інгредієнтів воно втратить свій унікальний смак.

Покроковий рецепт

Хліб нарізати на невеликі шматочки.

Обсмажити на олії до хрусткої скоринки.

Оселедець слабосаленую очистити, обробити на філе, нарізати на шматочки (ширина тосту дорівнює ширині шматочки риби).

Тости викласти на плоску тарілку, на них викласти по шматочку риби.

Перепелині яйця зварити (близько 3-х хвилин після закипання), почистити, нарізати кільцями. На кожен тост викласти за яєчка.

Прикрасити цибулею, маслинами, зеленню.

Дивіться також:  Закуска з сиру і солоної риби