Овочевий суп пюре з капусти з галушками з курячого фаршу.

Інгредієнти
| Кольрабі – 1 качан (250 г) | |
| Морква – 1 шт. | |
| Картопля – 1-2 шт. | |
| Куряча грудка – 300 г (або фарш) | |
| Яйця курячі – 1 шт. (сире) | |
| Білий хліб – шматочок | |
| Ріпчаста цибуля – 1/2 шт | |
| Спеції – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Вершки – 200 мл | |
| Зелень – цибуля, петрушка, кріп за смаком | |
| Рослинна олія – 2 ст. л. | |
| Сметана – за смаком |
Як приготувати Овочевий суп-пюре з кольрабі з курячими галушками
Сторінка: 1 2
