Паска з ангелом з марципана

Паска з ангелом з марципану – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Для дріжджового тіста:
Молоко – 1/2 склянки
Рослинна олія – 25 мл
Яйця курячі – 1 шт.
Вершкове масло – 25 г
Цукор – 100 г
Сіль – щіпка
Борошно – 2-2,5 склянки (залежно від борошна)
Дріжджі – 20 г (свіжих), 5-6 р (сухих)
Цукати – за смаком
Насіння соняшнику – за смаком
Для мастики:
Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г
Цукрова пудра – 200 г
Вода – 1 ст. л.
Вершкове масло – 1 ч. л.
Лимонний сік – 4-5 крапель
Харчовий барвник – за смаком

Як приготувати Паску з ангелом з марципана