.
Інгредієнти
Для дріжджового тіста: | |
Молоко – 1/2 склянки | |
Рослинна олія – 25 мл | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Вершкове масло – 25 г | |
Цукор – 100 г | |
Сіль – щіпка | |
Борошно – 2-2,5 склянки (залежно від борошна) | |
Дріжджі – 20 г (свіжих), 5-6 р (сухих) | |
Цукати – за смаком | |
Насіння соняшнику – за смаком | |
Для мастики: | |
Маршмеллоу (м’який зефір) – 100 г | |
Цукрова пудра – 200 г | |
Вода – 1 ст. л. | |
Вершкове масло – 1 ч. л. | |
Лимонний сік – 4-5 крапель | |
Харчовий барвник – за смаком |
Як приготувати Паску з ангелом з марципана
Сторінка: 1 2