Паска з журавлиною і кедровими горішками

Паска з журавлиною і кедровими горішками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт паски з журавлиною і цільними горіхами

Інгредієнти

Для паски:
Борошно – 600 г
Дріжджі – 1 пакет (12 р)
Ванілін – 1 г (або ванільний цукор – 1 пакет)
Вода – 1 / 4 л (тепла або молоко)
Цукор – 150 г
Сіль – 1/2 чайної ложки
Яйця курячі – 2 шт.
Вершкове масло – 100-150 г (размягченое)
Журавлина – 50 г
Кедрові горішки – 50 г
Для глазурі:
Курячий білок – 1 шт.
Цукрова пудра – 100 г
Лимонний сік – 1 чайна ложка (або щіпка лимонної кислоти)
Кондитерська посипання – за бажанням

Як приготувати Паску з журавлиною і кедровими горішками