Рецепт паски з журавлиною і цільними горіхами
Інгредієнти
Для паски: | |
Борошно – 600 г | |
Дріжджі – 1 пакет (12 р) | |
Ванілін – 1 г (або ванільний цукор – 1 пакет) | |
Вода – 1 / 4 л (тепла або молоко) | |
Цукор – 150 г | |
Сіль – 1/2 чайної ложки | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Вершкове масло – 100-150 г (размягченое) | |
Журавлина – 50 г | |
Кедрові горішки – 50 г | |
Для глазурі: | |
Курячий білок – 1 шт. | |
Цукрова пудра – 100 г | |
Лимонний сік – 1 чайна ложка (або щіпка лимонної кислоти) | |
Кондитерська посипання – за бажанням |
Як приготувати Паску з журавлиною і кедровими горішками
Сторінка: 1 2