Паста з брокколі у вершковому соусі

Час приготування: 25 хвилин

Мабуть це один з найбільш простих і швидких варіантів приготування пасти, так ще і дуже корисний!
Всі інгредієнти можна знайти у себе в холодильнику, а в приготуванні немає нічого складного!)

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Броколі — 350 грам
Паста — 200 грам
Сирний сир — 100 грам
Сметана — 100 грам
Сушений часник — за смаком

Як приготувати Паста з брокколі у вершковому соусі

Основними інгредієнтами будуть брокколі, сир, і паста;
Нам потрібно зварити брокколі, пасту і перемішати їх з соусом!)

Покроковий рецепт

1

Ставимо кип’ятитися воду на середній вогонь
В цей час розрізаємо брокколі на суцвіття;

2

Чекаємо коли вода закипить і закидаємо 350 гр броколі в каструлю на 5 хвилин;

3

Поки брокколі вариться, на розігріту сковороду викладаємо 100 грам сирного сиру і стільки ж сметани;

4

Далі, перекладаємо готову брокколі на сковороду і додаємо сіль, перець, часник сушений;

5

Воду, в якій варилися брокколі не зливаємо! У неї закладаємо варитися спагетті або локшину на 5 хвилин. Після чого, перекладаємо пасту до брокколі і добре перемішуємо, залишаємо ще на 2-3 хвилини, і можна їсти!
Приємного апетиту!)

Дивіться також:  Глінтвейн