Салат Три інгредієнта – свинина, огірки, гриби

Для тих, хто стежить за фігурою, їсти з обережністю, спробувавши один раз, хочеться їсти салатик знову і знову!

Інгредієнти

М’ясо свинини — 300-400 грам
Огірки мариновані (брала корнішони) — 1 банка
Печериці мариновані ( у мене нарізані, можна і не нарізані) — 1 банка
Майонез для заправки — 3-4 столових ложки

Як приготувати Салат «Три інгредієнта» – свинина, огірки, гриби

Дуже ситний і смачний салат! Буде дуже до речі на святковому столі, припаде до смаку навіть досвідченим!

Покроковий рецепт

Ставимо варитися м’ясо свинини на 40-45 хвилин на сильний вогонь. Після того, як бульйон закипить, поставити на повільний вогонь, зняти утворилася пінку. Обов’язково додаємо в бульйон сіль. Готовність м’яса перевіряємо його м’якості ( протикаємо кінчиком ножа).


Корнішони нарізаємо невеликими кубиками і складаємо в салатник. Банку з грибами відкриваємо, зливаємо воду, викладаємо до огірків, можна не нарізати додатково. Якщо взяли ненарізані гриби, то можна нарізати або кубиками або часточками.

По готовності м’яса, охолодити його. Якщо немає часу остуджувати, то можна тримати лівою рукою вилкою м’ясо, а другий нарізати, як показано на фото. М’ясо також, як і огірки нарізаємо невеликими кубиками. Додаємо в салатник до грибів і огірках.

Гриби, м’ясо та корнішони перемішуємо, заправляємо майонезом. Обов’язково перевірити на сіль, якщо мало, то можна додати трохи ( не переборщіть, т. к. огірки і майонез досить солоні).

Подавати або в салатник, або порційно викласти на тарілки, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Оселедець під шубою – класичний салат