Салат з картоплі, оселедця під цибульним дресінгом

Як приготувати Салат з картоплі, оселедця під цибульним дресінгом

Салат з картоплі і оселедця – це страви норвезької кухні. Вдосконалюємо його додавши цибульний дресинг.
200 грам картоплі;
200 грамів оселедця матіас;
5 білих цибулин;
40 грам пармезану;
спеції;
вершкове масло;
1 кисле яблуко;
червона цибулина;
1. Картоплю відваріть до готовності. Розріжте на чотири частини.
2. Філе оселедця наріжте смужками. Червоний цибулю нарубайте півкільцями.
3. Пармезан натріть на дрібній тертці. Кисле яблуко наріжте тонкими скибочками.
4. Цибуля нарубайте дрібними кубиками і пасеруйте на маслі.
5. Додайте до цибулі спеції і пармезан. Отриману масу збийте в блендері і додати топлене масло.
6. Викладіть на тарілку, підготовлені інгредієнти і заправте цибульним дресінгом.

Дивіться також:  Мішечки з сьомги «Морська володарка»