Диететический салат з копченого лосося з часниковими грінками завжди виручить, коли нагрянули гості. Замість салату корн можна використовувати і інші листя салату.

Інгредієнти
| Основа салату: | |
| салат корн – 100 г | |
| цибуля шалот – невелика жменя порезаннного | |
| гірчиця – 20 р | |
| свіжий кріп – 8 г | |
| оливкова олія – 60 г | |
| бальзамічний оцет – 40 г | |
| лимонний сік – 10 г | |
| лосось копчений – 100 г | |
| сіль, перець – щіпка | |
| Для часникового сухариків: | |
| хліб – 100 г | |
| часник – 2 зубчики | |
| оливкова олія – 2 столові ложки |
Не знаєте, що швиденько приготувати, коли прийшли гості? Ось вам салат – виручалочка, на швидку руку, з копченого лосося з часниковими грінками. Легкий простий, але в той же час, не “побитий”.
Покроковий рецепт
Листя салат гарненько вимийте, обсушіть. Додайте до салату корн порізану цибулю шалот і кріп, змішайте все з рештою інгредієнтами. Приправте за смаком сіллю і перцем. Викладіть шматочки копченого лосося.
Тепер приготуємо часникові сухарики.
Хліб нарізати великими кубиками. Зубчики часнику очистити, видавити через чеснокодавку і змішати їх з оливковою олією. Змішайте нарізаний хліб з часниковим маслом. Підрум’яньте сухарики на деку в духовці, режим гриль при температурі 200 ° C.

Сухарики додавайте в салат безпосередньо перед подачею. Приємного апетиту!
