Шашлик з свинини

Час приготування: 1 година

Шашлик, замочений на оцті, володіє прекрасними смаковими якостями.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
Свинина — 3 кг.
Цибуля — 2 шт.
Газована вода — 300 мл
Оцет 9% — 2 ст. ложки
Сіль — 1 ч. ложка
Перець — 1 щіпка
Приправа для шашлику — 0,5 пакетика
Лавровий лист — 2 шт.

Як приготувати Шашлик з свинини

Рідко яке застілля обходиться без шашлика не тільки в Закавказзі, але і в Росії. З цього рецепту ви дізнаєтеся основні секрети приготування соковитого і смачного м’яса.

Покроковий рецепт

1

Нарізаємо свинину на відповідні за розміром для шашлику шматочки.

2


Додаємо до м’яса сіль, перець, приправу і лавровий лист, поламаний на шматочки.

3

Цибулю нарізаємо великими кільцями.

4



Відправляємо нарізану цибулю в ємність з м’ясом. Туди ж додаємо оцет і газовану воду. Все ретельно перемішуємо.

5


Накриваємо шашлик тарілкою меншого діаметру, придавлюючи її до освіти розсолу на поверхні м’яса. Накриваємо ємність кришкою і відправляємо в такому вигляді в холодильник маринуватися. Краще всього залишити шашлик в холодильнику на всю ніч, щоб м’ясо добре просочилося розсолом.

6


Тепер, коли м’ясо гарненько замаринувалося, нанизываний його на шампури і смажимо на вогнищі.

Дивіться також:  Лобіо