Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба.

Інгредієнти
| Риба – 2 скумбрії | |
| Лимон – 1 шт. | |
| Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
| Рослинна олія – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Шашлик з скумбрії
На 9 травня смажили на вугіллі рибу – скумбрію. Вийшла обалденно смачна, і зовсім не суха риба, завдяки тому, що змазали ґрати рослинним маслом. Ось рецепт, може кому згодиться.
Покроковий рецепт

Лимон добре промити, дрібно нарубати. Цибулю почистити, дрібно нарубати.

У риби відрізати голову, хвіст, плавники. Очистити від нутрощів. Промити. Розрізати навпіл по хребту. Посолити, поперчити. Натерти лимонно-цибулевої сумішшю. Залишити маринуватися на 1 годину (чим довше, тим краще).

Грати змастити рослинним маслом (щоб риба при готуванні не прилипла). Укласти на решітку рибу. Готувати на вугіллі.

Риба готова. Приємного апетиту!
