В основних інгредієнтах фарш з індички, картопля, сир, гриби. Готується швидко, виходить дуже смачно!

Інгредієнти
| Фарш з індички – 300 р. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка | |
| Картопля – 4-5 шт. | |
| Лавровий лист – 2-3 шт. | |
| Перець горошком – 4 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець мелений – за смаком | |
| Плавлений сир – 200 р. | |
| Гриби і цибулю – за смаком |
Ніжний суп з м’якими фрикадельками. Особливо цей рецепт сподобається тим, хто стежить за калоріями. Якщо подобається пожирніше, беремо фарш зі свинини.
Покроковий рецепт

Фарш індички кладемо в глибоку миску, цибулю тремо на тертці, віджимаємо сік, додаємо у фарш, солимо, перчимо, все добре перемішуємо.


Поки вода в каструлі закипає, чистимо картоплю миємо, ріжемо дрібними кубиками.

Руками робимо фрикадельки (краще мокрими, так як фарш дуже м’який і липкий). У киплячу підсолену воду закидаємо фрикадельки, чекаємо, поки вода закипить, потім зменшуємо вогонь. Додаємо перець горошком, лавровий лист. Туди ж занурюємо картоплю.


Ложкою додаємо плавлений сир, акуратно розмішуємо суп до розчинення сиру.

Будь-які гриби на смак обсмажуємо з цибулею і додаємо в суп (цей інгредієнт додавати не обов’язково).

Варимо до готовності картоплі. Готовий суп розливаємо по тарілках, подаємо. Дуже ніжний смак. Приємного апетиту!
