Стегна виходять дуже соковиті, смачні і ароматні, з хрусткою скоринкою.

Інгредієнти
| Курячі стегна – 4 шт. | |
| Часник – 3 зубчики | |
| Соєвий соус – 70 мл | |
| Мед – 1 столова ложка з верхом | |
| Насіння пажитника – 1 столова ложка | |
| Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Каррі – 1 чайна ложка | |
| Чікен масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
| Кориця мелена – 1/2 чайної ложки | |
| Імбир мелений – 1/2 їдальні ложки | |
| Сіль – за смаком | |
| Оливкова олія – 3 столові ложки |
Інгредієнти для приготування стегон можна знайти практично в будь-якому магазині. Не вимагатиме великих зусиль. Готується досить швидко.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування стегон.

З курячих стегон зняти шкіру.

Часник видавити через землянку.


Додати мед до часнику і перемішати.


Додати в часниково-медову суміш чікен масалу, каррі, гарам масалу, насіння пажитника, корицю, зіру, мелений імбир. Все добре перемішати.

Додати соєвий соус і оливкове масло, за бажанням – трохи солі. Зробити маринад. Замаринувати стегна на 1 годину.
У холодну сковороду без додавання олії викласти стегна і обсмажити до готовності на середньому вогні, періодично перевертаючи. За 5 хвилин до кінця готування закрити сковороду кришкою.
Блюдо готове. Подавати можна з будь-яким гарніром. Приємного апетиту!
