Сом запечена в духовці

Запечений сом в духовці під ніжною сирною скоринкою — це надзвичайно смачне, солодке блюдо. Виглядає дуже апетитно, готується просто. Сом виходить без річкового запаху і не дуже жирним.

Інгредієнти

Стейки сома — 6 шт
Твердий сир — 300 грам
спеції — за смаком
Масло — для змащення

Як приготувати Сом запечена в духовці

Ми звикли готувати смаженого сома. Якщо його запекти в духовці, вийде смачніше і швидше. Має сподобатися всім.

Покроковий рецепт

Рибку ріжемо, солимо, перчимо й залишаємо на час добре промаринуватися.

Викладаємо на змащене оливковою або кукурудзяною олією деко, компактніше. Трохи побризкати лимонним соком і змащуємо кукурудзяним або оливковою олією.


Твердий сир натерти на бурачную тертку. Посипати скибочки сома сиром.

Поміщаємо в розігріту духовку деко. Запікати 30 хвилин. Подавати на стіл бажано з білим соусом. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Риба Кижуч під морквяно-імбирним соусом