Спагетті з кабачком, морквою і мясним фаршем

Спагетті з кабачком, морквою і мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спагетті з смаженими овочами в китайському стилі

Інгредієнти

Спагетті – 200 р.
Перець болгарський – 60 р.
Морква – 100 р.
Молодий Кабачок або цукіні – 200 р.
Фарш – 300 р.
Масло рослинне – 2 ст. л.
Гірчиця зерна – 1 ч. л.
Кардамон – 2 шт.
Куркума – 1+1 ч. л.
Гарам масала – 1 ч. л.
Хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л.
Соєвий соус – 20 мл
Соус хойсин – 1 ч. л.
Вода – 100 мл
Часник – 1+1 зубчик
Цибуля ріпчаста – 80 р.
Кунжут – 1/2 ч. л.

Як приготувати Спагетті з кабачком, морквою і м’ясним фаршем