Спагетті з кабачком, морквою і мясним фаршем

Спагетті з смаженими овочами в китайському стилі

Інгредієнти

Спагетті — 200 р.
Перець болгарський — 60 р.
Морква — 100 р.
Молодий Кабачок або цукіні — 200 р.
Фарш — 300 р.
Масло рослинне — 2 ст. л.
Гірчиця зерна — 1 ч. л.
Кардамон — 2 шт.
Куркума — 1+1 ч. л.
Гарам масала — 1 ч. л.
Хмелі-сунелі — 1 / 2 ч. л.
Соєвий соус — 20 мл
Соус хойсин — 1 ч. л.
Вода — 100 мл
Часник — 1+1 зубчик
Цибуля ріпчаста — 80 р.
Кунжут — 1/2 ч. л.

Як приготувати Спагетті з кабачком, морквою і м’ясним фаршем

Відмінний варіант обіду-спагетті в китайському стилі. Під час приготування, овочі в цьому блюді швидко обсмажують на сильному вогні, при постійному перемішуванні. При такому способі готування вони зберігають свою структуру і залишаються хрусткими. Спагетті з овочами в китайському стилі

Покроковий рецепт

Нашаткувати на тертці для корейської моркви кабачок…

Моркву.

Перець нарізати уздовж тонкими смужками.

Подрібнити півкільцями цибулю. Поставити на плиту воду під спагетті.

Обсмажити зерна кардамону, очистивши їх від коробочок, і гірчиці на сковороді.

Влити олію і додати куркуму, хмелі-сунелі, гарам масалу і часник.

Коли спеції розігріються і від них піде аромат, покласти в сковороду цибулю…


Покласти сирий фарш. Смажити перемішуючи і розбиваючи фарш на крупинки. Готувати 5-7 хв. Готову масу викласти.


Часник і зіру обсмажити на ложці олії. Додати 1 ч. л. порошку куркуми.

Через 1 хв. моркву. Обсмажувати при сильному нагріванні постійно перемішуючи 3 хв.

Викласти кабачки готувати 3 хв.

Відварити спагеті.

Повернути до овочів м’ясо. Влити у фарш соєвий соус обсмажити 2 хв.

Розмішати з соусом хойсин.

Дивіться також:  Спагетті з куркою у вершковому соусі

Влити ополоник відвару від спагетті. Дати рідини закипіти і покласти откинутые макаронні вироби. Готувати 3 хв.

Подавати посипавши кунжутом.