Суп з курячими стегенцями та гречкою

Це базовий рецепт супів, міняйте крупу і отримуйте нові смаки.

Інгредієнти

курячі стегна — 2 шт.
картопля — 4 шт.
морква — 1 шт.
цибуля — 1 шт.
часник — 3 зубки
сіль, перець, спеції — за смаком
гречка — 5 ст. л.
олія — для смаження

Як приготувати Суп з курячими стегенцями та гречкою

Нехитра і дуже проста страва з крупи. Про корисність гречки можна писати і розповідати багато. Довго зберігає ситість, дасть енергії і выведит токсини. А наявність в супі курки забезпечить білком і наситить організм залізом. Для того, щоб суп не був зовсім прісним, я використовую курячі стегна, шкіру можна зрізати. Калорійність страви приблизно 150 Ккал, так що не бійтеся за свою фігуру.

Покроковий рецепт


Стегенця промити, обсушити, порізати і поставити варитися. Картоплю чистимо і ріжемо, моркву і часник тремо на дрібній тертці, цибулю ріжемо кубиками.

Після закипання м’яса, додаємо картоплю. На сковорідці з олією і обсмажуємо моркву, цибулю і часник до розм’якшення. Додати сіль, перець і спеції.


Відправити зажарку в каструлю і засипати гречку, досолити і додати лавровий лист. Залишити доготавливаться на середньому вогні 15-20 хвилин.
Приємного апетиту!

Дивіться також:  Гречаний суп на яловичині, з попередньою обсмаженням крупи