Святковий фруктовий суп з корицею і збитими вершками

Святковий фруктовий суп з корицею і збитими вершками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Святковий фруктовий суп з корицею і збитими вершками

З соковитих і солодких фруктів, збитих вершків і прянощів можна приготувати чудовий десертний суп, який чудово підійде для святкового столу.

Інгредієнти:

– свежемолотая кориця (2 р);

– шматочки житнього хліба (дві штуки);

– жирні вершки (чверть склянки);

– відфільтрована вода (570 мл);

– свіжа журавлина добірна (54 м);

– велике червоне яблуко солодкого сорту (одна штука);

– коричневий цукор (36 р);

– великий банан м’який (одна штука);

– темні родзинки без кісточок (32 р).

Процес приготування:

Маленькими кубиками нарізати шматки житнього хліба, перекласти їх на деко, потім відправити в духову шафу і трохи підсушити, після цього пересипати в миску невеликого розміру. Влити в цю ж ємність крутий окріп, накрити посуд кришкою і залишити до повного набухання хвилин на вісім.

Після того, як сухарики збільшаться в обсязі і стануть дуже м’якими, перетерти їх на ситі, потім відправити в каструлі, додати ту воду, в якій наполягав хліб.

Добре промити родзинки, відправити його в каструлю, додати яблуко, нарізане маленькими шматочками, а також мелену корицю і тростинний цукор-пісок.

Перебрати і промити добірну журавлину, перетерти її на ситі, додати ягідну масу до інших компонентів, додати банан, нарізану маленькими шматочками, перемішати, після цього поставити каструлю на малий вогонь і варити десертний суп при регулярному помішуванні приблизно п’ятнадцять хвилин.

Остудити приготований солодкий фруктовий суп, подавати його в теплому вигляді зі збитими вершками до столу.