Ніжна закуска з тарталеток з червоною рибою.

Інгредієнти
| Тарталетки – 10 шт. | |
| Паста сирно-сирну – 8 чайних ложок (“Альметте”) | |
| Слабосолона сьомга – 110 г | |
| Кунжутне насіння – 1/2 чайної ложки | |
| Оливки – 5 шт. | |
| Зелень – кілька гілочок |
Як приготувати Тарталетки з сирним сиром Альметте і сьомгою
Тарталетки – дуже вдала подача закуски. Не потрібно користуватися столовими приладами, так як їх зручно тримати в руці. Тарталетки з сирним сиром і червоною рибою стануть фаворитом на святковому столі.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти.
Тарталетки на половину заповнити сирним сиром «Альметте».
Сьомгу нарізати тоненькими скибочками, згорнути трояндочками і викласти в тарталетки.
Тарталетки, прикрасити половинками оливок і гілочкою кропу. Присипати кунжутним насінням.
Приємного апетиту!
