Абрикосовий маннік на кефірі

Абрикосовий маннік на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Універсальність це рецепта оцінити не складно, напевно всі необхідні інгредієнти ви знайдете у себе вдома.

Інгредієнти

Манна крупа – 200гр
Кефір – 200мл
Борошно – 2-3 столові ложки
Цукровий пісок – 100г
Абрикоси – 1 чашка. Я брала свіжоморожені, але це також можуть бути і свіжі фрукти в сезон і курага.
Розпушувач – 7 грам
Ванілін – 5 грам

Як приготувати Абрикосовий маннік на кефірі

Хочете ідею полудня на швидку руку? Тоді це без сумніву манник. Різновидів його дуже багато. Я покажу рецепт з додаванням абрикосів. Після готовності воно має ненав’язливий смак цього фрукта. Підійде і для самих маленьких їдців ( раніше року давати його не варто).

Покроковий рецепт

Кефір залити в манну крупу, залишити на 20 хвилин.

В цей час, в окремому посуді, змішати блендером до однорідності цукор і яйця.

Потім додати розпушувач, борошно і ванілін.

Збираємо та заважаємо обидві маси до однорідності.

Замішуємо абрикоси ( свіжоморожені добре віджати від зайвої води).

Заливаємо масу у форму ( Силіконову обробляти не треба. якщо у вас інша потрібно обмазати її маслом або викласти пергаментом) . В духову шафу, до готовності (25-30 хвилин в залежності від вашої техніки) при 180 градусах.

Bon appetite!