Універсальність це рецепта оцінити не складно, напевно всі необхідні інгредієнти ви знайдете у себе вдома.
Інгредієнти
Манна крупа – 200гр | |
Кефір – 200мл | |
Борошно – 2-3 столові ложки | |
Цукровий пісок – 100г | |
Абрикоси – 1 чашка. Я брала свіжоморожені, але це також можуть бути і свіжі фрукти в сезон і курага. | |
Розпушувач – 7 грам | |
Ванілін – 5 грам |
Хочете ідею полудня на швидку руку? Тоді це без сумніву манник. Різновидів його дуже багато. Я покажу рецепт з додаванням абрикосів. Після готовності воно має ненав’язливий смак цього фрукта. Підійде і для самих маленьких їдців ( раніше року давати його не варто).
Покроковий рецепт
Кефір залити в манну крупу, залишити на 20 хвилин.
В цей час, в окремому посуді, змішати блендером до однорідності цукор і яйця.
Потім додати розпушувач, борошно і ванілін.
Збираємо та заважаємо обидві маси до однорідності.
Замішуємо абрикоси ( свіжоморожені добре віджати від зайвої води).
Заливаємо масу у форму ( Силіконову обробляти не треба. якщо у вас інша потрібно обмазати її маслом або викласти пергаментом) . В духову шафу, до готовності (25-30 хвилин в залежності від вашої техніки) при 180 градусах.
Bon appetite!