Апельсиновий кекс

Апельсиновий кекс – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Для початку потрібно залити водою один великий апельсин, і поварити його на невеликому вогні протягом 5 хвилин. Дати охолонути

2. Збити 3 яйця з цукром у блендері до утворення білої піни,збивати краще протягом 5-8 хвилин.

3. У збиту масу додати половину склянки борошна і половину чайної ложки розпушувача,добре збити

4. Остиглий апельсин розділити на невеликі частини, разом з шкіркою покласти все в блендер і приготувати апельсинове пюре. Потім додати суміш в тісто.

5. Форму змастити маслом. І відправити кекс в духовку,розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

6. Готовий пиріг можна прикрасити ягодами або фруктами! Приємного апетиту!